Krachtig en
hoogwaardig

We care for air!

Altijd rekenen op de beste ventilatie

Een professionele luchtfilter zonder kwalitatief hoogstaande ventilator is geen professionele luchtfilter. De filter en ventilator zijn een twee-eenheid die wat betreft duurzaamheid en hoogwaardigheid gelijk zijn. De CF Industrial ventilatoren zijn daarom innovatief, krachtig, efficiënt en gemakkelijk in gebruik.

ventilatoren1.png

CF Industrial vertrouwt voor zijn ventilatoren op de expertise van Can-Fan. Een ervaren en vooruitdenkende groothandelaar van in Duitsland geproduceerde ventilatoren. Can-Fan levert wereldwijd en is net als CF Industrial een innovatief en flexibel bedrijf.

Samen zorgen we ervoor dat onze klanten bij luchtfiltratie-oplossingen kunnen rekenen op passende ventilatoren en maatwerk ventilatieoplossingen in de breedte. Net als onze filtersystemen zijn ook onze ventilatoren geschikt voor hoogwaardig gebruik in uiteenlopende sectoren en industrieën, waar dan ook op de wereld.

Wilt u meer informatie over een kwalitatieve maatwerk oplossing neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend.

Bel ons Mails ons

ventilatoren2.png

ERP-gekeurd
Zelfs onze meest eenvoudige ventilatoren zijn ERP-gekeurd. ERP is een Europees keurmerk en geeft de efficiëntie aan van een ventilator op basis van het energieverbruik en efficiëntie. Het keurmerk is verplicht binnen de Europese lidstaten.

ventilatoren3.png