Luchtfiltratie oplossingen voor de maritieme sector.

Clean Air, Activated Carbon Solutions

Gezond op zee
en binnenwater

In de wereld van de marine- en kustwachtvaartuigen, sleepboten, cruiseschepen, jachten en andere schepen, draait alles om varen en de zee trotseren. Er is echter nog iets dat zeer cruciaal is, met name voor de mensen die aan boord werken: een gezond luchtklimaat. In de beperkte ruimtes van deze schepen is schone lucht van essentieel belang voor het welzijn van de bemanning en passagiers.

CF Industrial begrijpt dit als geen ander en biedt op maat gemaakte actief koolfiltratie oplossingen om de luchtkwaliteit aan boord te waarborgen. Onze actief koolfilters zijn ontworpen om ventilatiesystemen, HVAC-systemen, gasturbines en luchtinlaten van dieselmotoren te beschermen tegen schadelijke stoffen en ongewenste geuren.

Actieve kool, de kern van onze filtratietechnologie, staat bekend om zijn uitstekende adsorptievermogen. Het kan een breed scala aan verontreinigingen, waaronder gevaarlijke gassen en onaangename geuren, effectief uit de lucht verwijderen. Dit resulteert in een gezond en comfortabel luchtklimaat binnen de kleine ruimtes van schepen.

Wij begrijpen dat geen twee schepen identiek zijn, daarom bieden wij maatwerk filteroplossingen die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van elk vaartuig. Met CFI actief koolfilters kunt u erop vertrouwen dat uw schip voorzien is van hoogwaardige luchtfiltratie, zodat uw bemanning en passagiers in alle omstandigheden kunnen genieten van een schone en gezonde lucht.

Bel voor een advies op maat