Over ons

We care for air!

Onze missie

We care for air! De lucht die we inademen is een universeel en vitaal goed. Het zuiver houden van lucht is een gedeelde verantwoordelijk, zeker nu de luchtkwaliteit steeds meer onder druk staat. CF Industrial speelt een leidende rol in het verbeteren van de indoor en outdoor luchtkwaliteit van bedrijven en gebouwen. Onze focus ligt op (individuele) bronnen van luchtverontreiniging en het onder controle brengen van emissies. Daar waar groepen mensen werken, leven en wonen, zetten wij ons in voor een geoptimaliseerde luchtkwaliteit. Nu doen, voor de toekomst.

cfi3.png

Innovatief DNA

CF Industrial vindt de beste oplossing voor uw vraag. Wij onderscheiden ons met passende logistieke oplossingen en met de kwaliteit van onze producten. Van de juiste soort kool, de juiste filter, maatwerkoplossingen, mediatypes tot de volledig geautomatiseerde productie van onze filters tot onze uitgekiende logistiek. Toen, nu en in de toekomst. Wij blijven leren en verbeteren.

cfi-n3.png

Betrouwbare partner

CF Industrial levert zonder gedoe. Ons logistieke systeem is volledig afgestemd op een doel: het op tijd leveren van de juiste producten. Ons logistiek centrum en ordersysteem is daarop ingericht. Wij nemen elke order even serieus. Groot en groter, eenmalig en structureel. En mocht extra ondersteuning nodig zijn, dan staat onze servicedesk klaar.

vacature-1.jpeg

Gezocht: International Sales medewerker

Bij CF Industrial zijn wij flexibel en denken in mogelijkheden. Gezamenlijk werken wij doelgericht om kansen te creëren en klanten te helpen. Wij hebben een verkoopteam bestaande uit drie buitendienst medewerkers en worden op kantoor ondersteund door drie collega’s. 
 
In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden in ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Lees verder

cfi1.png

Onze missie

De luchtkwaliteit verbeteren doen we niet alleen. Het vergt kennis en kunde op velerlei vlakken. Samen met onze partners verbeteren wij de luchtkwaliteit van bedrijven en industrieën wereldwijd. Wij combineren onze kennis en expertise, service en producten, en ontwikkelen proactief een uitgebreide productrange en propositie. Daarnaast leren we en verbeteren we onze producten voortdurend. Door realistisch en innovatief te zijn. Door ontwikkelingen te volgen en vooruit te denken.

cfi-n2.png

Glasheldere strategie

Als originele producent van actieve kool luchtfilteroplossingen, richt CF Industrial zich primair op het leveren van cilindrische filters, modules en cassettes, bulkhoeveelheden met diverse koolsoorten en oxidant media-typen. Binnen deze range zijn we flexibel en bewegen we mee met de behoefte van onze klanten. Heeft een klant een specifieke oplossing nodig, dan leveren wij actieve kool of oxidant media filteroplossingen op maat. Actieve kool cassettes of carbonplaten, leveren we in uiteenlopende maten en voor een breed aantal toepassingen.

Lees verder

cfi2.png

Onze roots

De mooiste bedrijven beginnen vanuit een alledaagse situatie. Een probleem dat opgelost moet worden. Zo ook CF Industrial. Twee broers bedenken in hun garage een slimme oplossing voor een probleem. Dat is het DNA van CF Industrial; het analyseren van een situatie en het aanpakken van individuele problemen op een innovatieve manier.

De roots van CF Industrial zijn twee broers, een met een techniekachtergrond en een met een commerciële achtergrond....

Lees verder