Luchtfiltratie oplossingen voor logistiek.

Clean Air, Activated Carbon Solutions

Geef stoffen geen vrij spel. luchtbehandeling voor magazijnen en distributiecentra.

Stof, vuil en schadelijke deeltjes vinden vaak hun weg naar magazijnen en distributiecentra, waar een constante dynamiek heerst door het verplaatsen van voorraden. In deze omgevingen is het van het grootste belang om ervoor te zorgen dat werknemers in een gezonde en veilige werkomgeving kunnen opereren.

CF Industrial begrijpt de uitdagingen waarmee magazijnen en distributiecentra worden geconfronteerd en biedt effectieve filtratieoplossingen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Onze actief koolfilters vormen een waardevolle aanvulling op bestaande ventilatiesystemen, waardoor schadelijke stoffen en onzuiverheden effectief worden afgevangen.

Actieve kool, de kern van onze filtratietechnologie, staat bekend om zijn buitengewone adsorptievermogen. Het kan een breed scala aan verontreinigingen uit de lucht verwijderen, waaronder schadelijke deeltjes en nare geuren. Dit resulteert in een schonere en gezondere werkomgeving, wat de algehele gezondheid en productiviteit van medewerkers ten goede komt.

We begrijpen dat elk magazijn of distributiecentrum uniek is, daarom bieden we maatwerk filteroplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Met CFI actief koolfilters kunt u erop vertrouwen dat uw werkomgeving optimaal wordt beschermd tegen schadelijke stoffen en dat uw personeel kan werken in een gezonde omgeving.

Bel voor een advies op maat