Luchtfiltratie oplossingen voor de farmaceutische industrie.

Clean Air, Activated Carbon Solutions

Schone lucht garanderen

Binnen de farmaceutische industrie - en met name in de cruciale fase van medicijnontwikkeling - is een constante toevoer van schone lucht een absolute must. De kwaliteit en veiligheid van medicijnen mogen nooit in het geding komen door de aanwezigheid van schadelijke gassen. Actief koolfilters van CFI helpen met het opvangen van deze gassen.

Bij CF Industrial begrijpen we de noodzaak van optimale luchtkwaliteit en daarom spelen onze CFI luchtfiltratieoplossingen voor de farmaceutische industrie een onmisbare rol.

In de farmaceutische wereld staat een clean room niet voor niets bekend als een "clean room." De werkruimte moet absoluut schoon zijn. Onze geavanceerde luchtfiltratietechnologie zorgt voor de zuivering van de lucht in cleanrooms en andere essentiële ruimten waar medicijnontwikkeling plaatsvindt. We bieden hoogwaardige actief koolfilter oplossingen die de zuiverheid van de lucht handhaven, zodat het proces van medicijnen te allen tijde succesvol gewaarborgd is.

Met CFI filters van CF Industrial kiezen klanten voor een oplossing met de garantie dat de luchtkwaliteit in de farmaceutische industrie aan de hoogste normen voldoet. Zo dragen onze carbon filters bij aan een optimale omgeving voor medicijnontwikkeling, zodat medicijnen veilig kunnen worden geproduceerd en de gez

Bel voor een advies op maat