Luchtfiltratie oplossingen voor glas- & tuinbouw.

Clean Air, Activated Carbon Solutions

Hulp bij
gewasbescherming

In kassen groeien kwetsbare gewassen, maar deze gewassen zijn voortdurend gevoelig voor de aanvallen van agressieve schimmels en virussen. Wanneer dit gebeurt komen er schadelijke gassen vrij, zoals mercaptanen, terpenen en aldehydes, die niet alleen de gewassen bedreigen maar ook voor onaangename geuren en zelfs stankoverlast kunnen zorgen.

Bij CF Industrial begrijpen we het belang van schone lucht en om geen geuroverlast te ervaren in de kas en de omgeving. Daarom hebben we filtratie oplossingen voor de tuinbouw ontwikkeld om gassen op te vangen en stankoverlast te voorkomen. Alles, uiteraard in overeenstemming met (inter)nationale wet- en regelgeving. Onze filtratie technologie voor geurbeheersing in kassen zorgt ervoor dat de omgeving vrij blijft van onaangename geuren.

We bieden op maat gemaakte actief koolfilter oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en zorgen voor een gezonde en geurvrije omgeving, terwijl gewassen in de kas gewoon doorgroeien.

Kies voor CFI actief koolfilters voor een effectief geurbeheer in kassen. Laat uw gewassen groeien en bloeien zonder stankoverlast voor de omgeving.

Bel voor een advies op maat