Strategie

Als originele producent van actieve kool luchtfilteroplossingen, richt CF Industrial zich primair op het leveren van cilindrische filters, modules en cassettes, bulkhoeveelheden met diverse koolsoorten en oxidant media-typen. Binnen deze range zijn we flexibel en bewegen we mee met de behoefte van onze klanten.

cfi-n1.png

Heeft een klant een specifieke oplossing nodig, dan leveren wij actieve kool of oxidant media filteroplossingen op maat. Actieve kool cassettes of carbonplaten, leveren we in uiteenlopende maten en voor een breed aantal toepassingen.

Onze filteroplossingen completeren andere filtertechnieken. Een filterpakket bestaande uit verschillende stappen wordt zo nog doeltreffender en effectiever in het verwijderen van geuren, schadelijke gassen en verstorende componenten. De filters van CF Industrial worden gedistribueerd door onze geselecteerde partners, zoals filterproducenten, -leveranciers en OEM-bedrijven. Via deze partners komen onze producten bij installateurs en eindklanten terecht in een breed scala aan sectoren. 

Terug